Hvem er
NB Byggeentreprise?

Mit navn er Nicklas Bøgelund, og jeg er er manden bag NB Byggeentreprise.

Mottoet for min virksomhed og alt mit arbejde er din sikkerhed for kvalitet. Noget jeg ved hver opgave garanterer og står inde for.

Jeg er uddannet murer, og har over 10 års erfaring indenfor branchen. Dette har gennem tiden givet mig et stort professionelt netværk, hvilket hver dag kommer mine kunder til gode. Det gør mig nemlig i stand til at varetage både store og små opgaver.

Jeg har via mit netværk mulighed for at trække på kvalificeret arbejdskraft når der er brug for det, og jeg er altid i stand til at stå inde for, samt garantere kvaliteten af det arbejde jeg selv og mine samarbejdspartnere udfører.

Få et uforpligtende
tilbud på din opgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi lever af glade kunder

Hør hvad vores kunder
siger om vores arbejde

Det var en stor fornøjelse at engagere Nicklas og hans team ift. opsætning af køkkenfliser. Faglig høj kvalitet, behagelige samtaler og aftaler der punktligt blev overholdt. Tak for veludført arbejde!

– Mikkel Lundberg
Anmeldelse fra Facebook

Vi kan absolut kun anbefale NB Byggeentreprise. Leverer et flot arbejde til tiden og til en absolut konkurrencedygtig pris. Nicklas og hans byggeteam er behagelige og dygtige håndværkere. Glade kunder fra Hundested.

– Stig Hansen
Anmeldelse fra Facebook

Kvalitetsgaranti

Ved hver opgave jeg udfører, står jeg selv personligt inde for kvaliteten af det udførte håndværk. Uanset om det er udført af mig eller en af mine samarbejdspartnere.
Jeg samler på glade kunder, og jeg forlader ikke en opgave før jeg er helt sikker på at du som kunde er tilfreds med det udførte stykke arbejde.

Badeværelses specialist

Gennem årene har jeg moderniseret og renoveret eksisterende, og etableret et stort antal helt nye badeværelser.
Jeg kan hjælpe dig med din badeværelses opgave uanset om du eksempelvis er til det rå, feminine eller industrielle look, og assisterer gerne med ideer til indretningen.
Om du allerede har taget stilling til materialer og generelt look eller ej, kan jeg sparre med dig, og hjælpe dig til at få skabt lige netop det badeværelse du går og drømmer om.

Kontakt mig her på siden ved at udfylde kontaktformularen, eller giv mig et kald på telefon: 31 15 81 35.