Ingen opgave er for stor eller for lille

Igennem årenes løb har jeg løst opgaver for private, samt erhverv.

Mit store professionelle netværk giver mig en klar fordel her, da jeg har mulighed for at tilkalde specialister indenfor stort set alle faggrupper, alt imens jeg garanterer for kvaliteten af det udførte arbejde.

Alsidig murer med stort
professionelt netværk

Som enkeltmandsvirksomhed er jeg både i stand til at påtage mig små og større byggeprojekter. Du er meget velkommen til at kontakte mig for et tilbud på din opgave, uanset om den er stor eller lille.

Listen over opgaver jeg gerne hjælper med inkluderer således

  • Badeværelser
  • Hovedentrepriser
  • Tilbygninger
  • Ombygninger

Har du andre opgaver i tankerne, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på telefon: 31 15 81 35 eller ved udfyldelse af en kontaktformular her på siden.

Få et uforpligtende
tilbud på din opgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi lever af glade kunder

Hør hvad vores kunder
siger om vores arbejde

Det var en stor fornøjelse at engagere Nicklas og hans team ift. opsætning af køkkenfliser. Faglig høj kvalitet, behagelige samtaler og aftaler der punktligt blev overholdt. Tak for veludført arbejde!

– Mikkel Lundberg
Anmeldelse fra Facebook

Vi kan absolut kun anbefale NB Byggeentreprise. Leverer et flot arbejde til tiden og til en absolut konkurrencedygtig pris. Nicklas og hans byggeteam er behagelige og dygtige håndværkere. Glade kunder fra Hundested.

– Stig Hansen
Anmeldelse fra Facebook

Glade kunder

Siden jeg startede i byggebranchen i starten af 00’erne, har min ambition været at levere kvalitetshåndværk ved hver eneste opgave.

Det har resulteret i en stor mængde tilfredse kunder, og blandt andet flotte badeværelser og køkkener. Du kan se et udsnit af dem her på hjemmesiden, eller på min Facebookside.

Æstetisk smukke løsninger hver gang

Med udgangspunkt i min mangeårige erfaring inden for branchen, og mit kendskab til forskellige materialetyper, har du i mig en solid samarbejdspartner når det kommer til at vælge materialer til dit byggeprojekt.

Jeg sørger løbende for at være opdateret på de seneste trends og tendenser, og giver gerne råd og vejledning, så dit næste byggeprojekt får lige dét ekstra som gør at du vil være glad for løsningen mange år ud i fremtiden.