Badeværelser

Vi bygger nyt og renoverer det gamle

Badeværelser

Vi bygger nyt og renoverer det gamle

Trænger badeværelset til nyt liv?

Hvis du går og drømmer om at få etableret et helt nyt badeværelse eller få renoveret dit eksisterende, så er NB Byggeentreprise din helt rette samarbejdspartner. Vi tilbyder udsøgte badeværelsesløsninger, hvor design, kvalitet og funktionalitet går op i en højere enhed.

Badeværelset udgør et af de vigtigste rum i enhver bolig og derfor er der sket en rivende udvikling på området gennem de seneste årtier. Hos NB Byggeentreprise er vi altid opdaterede på de nyeste tendenser og kan derfor hjælpe dig med at få din badeværelsesdrøm til at gå i opfyldelse – uanset om du er til et råt new yorker-look, om du er til et enkelt og lyst badeværelse eller om du er til det mere klassiske udtryk.

Mangler du inspiration til dit nye badeværelse er du velkommen til at trække på vores erfaring. Vi er eksperter i at renovere badeværelser og kan derfor bistå med rådgivning og vejledning om dine muligheder. Vi er med på holdet allerede fra den indledende fase.

Vi kan varetage hele entreprisen

Når man etablerer et badeværelse er der behov for at inddrage en række forskellige faggrupper, herunder murere, malere, vvs’ere, elektrikere. Hos NB Byggeentreprise råder vi selv over yderst professionelle fagmænd i flere af disse faggrupper og har desuden et stærkt netværk af solide samarbejdspartnere, der gør os i stand til at varetage hele entreprisen på dit badeværelsesprojekt.

Du får altså en komplet løsning, hvor vi står for koordinationen på tværs af fagmændene, så maleren ikke går i vejen for mureren, elektrikeren gør klar til vvs’eren osv. Det skaber de bedste forudsætninger for et perfekt resultat der leveres uden forsinkelser, og gør det samtidig muligt for os at tilbyde løsninger til yderst konkurrencedygtige priser.

Tag første skridt i dag

Det første skridt på vej til dit nye badeværelse er oftest det sværeste. Kontakt NB Byggeentreprise i dag, så hjælper vi dig godt i gang og tager en snak om dine ønsker og behov. Vi udarbejder altid et uforpligtende tilbud og lægger også gerne vejen forbi og besigtiger forholdene om nødvendigt. Ring på telefon 31 15 81 35 eller udfyld formularen her på siden.

3 gode grunde til at vælge os

En aftale med NB Byggeentreprise er garanti for kvalitetshåndværk. Hver gang.

  • Punktlighed

    – Vi møder til aftalt tid

  • Ordentlighed

    – Vi overholder altid de aftaler vi indgår

  • Kvalitet

    – Vi sikrer altid at arbejdet lever op til de gældende regler og byggekrav.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave