Erhverv

Stor erfaring og ekspertise med hoved- og totalentrepriser

Erhverv

Stor erfaring og ekspertise med hoved- og totalentrepriser

Erhvervsbyggeri med fokus på dine behov

Hos NB Byggeentreprise har vi igennem mange år udført opgaver for virksomheder og institutioner. Vi ved hvad det kræver at gennemføre et projekt, når tiden er knap og når den daglige arbejdsgang skal forstyrres mindst muligt. Som byggefirma er vi specialister i at varetage både hoved- og totalentrepriser, da vi råder over et stærkt hold af erfarne og professionelle håndværkere på tværs af forskellige faggrupper.

Vi udfører blandt andet:

 • Kontorbyggeri og kontorrenovering
 • Renovering af køkkener og badeværelser i virksomheder
 • Renovering og istandsættelse af lejligheder i boligforeninger
 • Udskiftning af døre og vinduer i større ejendomme

Vi tilbyder ligeså tømrer-, murer- og malerarbejde af enhver art, så uanset hvilke ønsker og behov I måtte have, er vi hos NB Byggeentreprise klar til at rykke ud. Vi ønsker at være et alsidigt byggefirma, så vi løser de opgaver vores kunder ønsker – uanset størrelse og omfang.

Hoved- og totalentreprenør

Som professionelt byggefirma kan vi naturligvis varetage både hoved- og totalentrepriser på ethvert byggeprojekt. Vi er med på holdet i det omfang I ønsker, helt fra idé til færdigt projekt. Vi inspirerer, vejleder og rådgiver under hele forløbet, så I ender op med præcis det resultat I ønsker.

Erfaringen har lært os at kommunikationen er altafgørende for at opnå de bedste resultater. Vi ved at erhvervsbyggeri er ofte forbundet med store investeringer, stramme tidsplaner og høje forventninger til resultatet. Derfor har vi fokus på at føre en grundig og gennemsigtig dialog med jer, så I altid ved hvor langt vi er, hvad i kan forvente, hvornår der vil være evt. larm m.m. Det skal være trygt at entrere med NB Byggeentreprise.

Lad os høre om jeres næste erhvervsbyggeri

Hos NB Byggeentreprise er vi altid klar på at tage en snak om jeres næste projekt, jeres ønsker og behov, samt diskutere hvilke muligheder vi kan tilbyde. Vi lægger gerne vejen forbi og tager en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer. Ring på telefon 31 15 81 35 eller udfyld formularen her på siden.

3 gode grunde til at vælge os

En aftale med NB Byggeentreprise er garanti for kvalitetshåndværk. Hver gang.

 • Punktlighed

  – Vi møder til aftalt tid

 • Ordentlighed

  – Vi overholder altid de aftaler vi indgår

 • Kvalitet

  – Vi sikrer altid at arbejdet lever op til de gældende regler og byggekrav.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave