Tømrerarbejde

Vi løser en bred vifte af forskellige tømreropgaver

Tømrerarbejde

Vi løser en bred vifte af forskellige tømreropgaver

Tømrerarbejde fra a-z

I NB Byggeentreprise har vi mange års erfaring i tømrerfaget, hvilket betyder at vi kan hjælpe dig med både planlægning og udførsel af enhver type tømreropgave. Skal du have bygget en ny carport, overdækket terrasse eller hæve loftet, så tøv ikke med kontakte os. Mulighederne er mange og vi tilbyder blandt andet hjælp til følgende typer opgaver:

 • Renoveringer
 • Tilbygninger
 • Udskiftning af døre og vinduer
 • Terrasser
 • Opsætning af hegn

Skal du have lavet en større renovering af boligen, kan det i nogle tilfælde kræve, at håndværkere fra flere forskellige faggrupper er med inde over sagen. Foruden en række dygtige tømrere har vi også både malere og murer tilknyttet, hvilket betyder, at vi selv kan varetage større renoveringsopgaver og du dermed kun har én fast kontaktperson du skal forholde dig til.

Punktlighed og høj faglig stolthed

For os handler det ikke blot om at blive færdige med en opgave hurtigst muligt. Det vigtigste for os er at arbejde bliver udført grundigt, og at der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten. Vi er ikke tilfredse med resultatet før du er det. Du kan derfor stole på, at vi altid leverer et flot og langtidsholdbart resultat, hvor arbejdet er veludført, og der er tænkt over alle detaljer.

Kontakt os og hør mere om vores tømrerarbejde

Ønsker du professionel hjælp til dit kommende tømrerarbejde? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores dygtige tømrer står klar til at leverer kvalitetsløsninger som er skræddersyet ud fra dine ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 31 15 81 35 eller ved at sende os en e-mail på nb@nb-byg.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

3 gode grunde til at vælge os

En aftale med NB Byggeentreprise er garanti for kvalitetshåndværk. Hver gang.

 • Punktlighed

  – Vi møder til aftalt tid

 • Ordentlighed

  – Vi overholder altid de aftaler vi indgår

 • Kvalitet

  – Vi sikrer altid at arbejdet lever op til de gældende regler og byggekrav.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave