Renoveringer

Står du foran et renoveringsprojekt kan vi hos NB Byggeentreprise hjælpe dig.

Renoveringer

Står du foran et renoveringsprojekt kan vi hos NB Byggeentreprise hjælpe dig.

Renoveringer i alle størrelser

Renoveringer, både store og små, er vores absolutte spidskompetence og vi kan derfor tilbyde en bred palette af løsninger, der gør drømme til virkelighed.

Uanset om du skal flytte, om din nuværende bolig skal udvides, køkken og stue skal slås sammen eller jeres virksomhed rykker ind i nye flotte lokaler, kan vi hos NB Byggeentreprise hjælpe med ethvert renoveringsprojekt. Vi skaber liv og energi med nye og istandsatte omgivelser og kan bl.a. hjælpe med renovering af:

 • Huse
 • Lejligheder
 • Erhvervs- og kontorbyggerier

Som professionelt byggefirma med mange års erfaring og et væld af renoveringsprojekter bag os, kan vi både tilbyde at varetage hoved- og totalentreprisen på enhver renoveringsopgave. Hos os får du kvalitetshåndværk fra øverste hylde, hvor der lægges vægt på detaljerne, hvor aftaler og tidsplaner overholdes og hvor dine ønsker og behov kommer i første række.

Fordelen ved at vælge et byggefirma

Når du skal have gennemført et renoveringsprojekt er det ofte nødvendigt at inddrage flere forskellige fagmænd på projektet, som for eksempel tømrere, murere, malere, elektrikere mv. Vælger du at tage et professionelt byggefirma med på holdet, når du skal have gennemført et renoveringsprojekt, får du en række fordele, der skaber de bedste forudsætninger for et vellykket byggeprojekt.

Hos NB Byggeentreprise råder vi selv over en lang række af professionelle, kompetente og erfarne fagmænd, hvilket kommer dig til gode. Vores arbejdsgange er optimerede, hvilket skaber en strømlinet byggeproces og dertil kommer at vores håndværkere er vant til at arbejde sammen på kryds og tværs, og ved derfor hvad de kan forvente af hinanden.

Hør mere om dine muligheder

Det kan virke uoverskueligt at vide, hvor man skal starte, når man står foran et renoveringsprojekt – uanset omfanget. Hos NB Byggeentreprise er vi altid klar på tage en snak om dine ønsker og behov, samt rådgive omkring mulige løsninger. Vi kan kontaktes på telefon 31 15 81 35 eller gennem formularen her på siden.

3 gode grunde til at vælge os

En aftale med NB Byggeentreprise er garanti for kvalitetshåndværk. Hver gang.

 • Punktlighed

  – Vi møder til aftalt tid

 • Ordentlighed

  – Vi overholder altid de aftaler vi indgår

 • Kvalitet

  – Vi sikrer altid at arbejdet lever op til de gældende regler og byggekrav.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave