Microcement

Giv boligen et moderne udtryk

Microcement

Giv boligen et moderne udtryk

Et hav af muligheder

Microcement er i sin enkelthed cementpulver og vand, som giver et yderst fleksibelt materiale med tæt på uendeligt mange anvendelsesmuligheder. Med microcement får du et flot og stilrent look i dit hjem. Hos NB Byggeentreprise har vi mange års erfaring med arbejdet med microcement, og kan blandt andet hjælpe dig med:

 • Badeværelser
 • Køkkener
 • Gulve
 • Bordplader

Microcement har et utal af anvendelsesmuligheder og det er derfor kun fantasien der sætter grænser. Microcement giver i sit udgangspunkt et råt og beton-agtigt udtryk, også kendt som “new yorker-looket”. Det er dog også muligt at tilsætte farvenuancer for et mere unikt udseende og giver derfor mulighed for at lade din personlige stil komme til udtryk.

Med de mange anvendelsesmuligheder samt mulige farvenuancer in mente, er det derfor ikke underligt at microcement igennem den seneste årrække er blevet yderst populært, og for alvor har gjort sit indtog rundt om i danske hjem såvel som i virksomheder og på kontorer.

Tag altid en professionel fagmand med på holdet

Der er derfor mange der vælger selv at kaste sig ud i arbejdet med microcement, når badeværelset eller bryggerset for eksempel trænger til en kærlig hånd.

Vi anbefaler dog altid at du tager en professionel fagmand med på holdet, når du skal have lavet microcement. Ellers risikerer du at gå på kompromis med den lange holdbarhed microcement har, ligesom en forkert anlagt belægning kan give fugtskader i gulv og/eller murværk.

Hos NB Byggeentreprise har vi de nødvendige kompetencer og den rette erfaring til at anlægge microcement i både vådrum og andre steder i dit hjem. Vi tilbyder håndværk fra øverste hylde og leverer professionelle løsninger du kan nyde godt af i mange år fremover.

Kontakt NB Byggeentreprise i dag

Vi er altid klar til at tage en snak om dine ønsker til microcement. Vi yder kompetent rådgivning og vejledning, så du altid får den bedste løsning hos os. Vi kan kontaktes på telefon 31 15 81 35 eller gennem formularen her på siden.

3 gode grunde til at vælge os

En aftale med NB Byggeentreprise er garanti for kvalitetshåndværk. Hver gang.

 • Punktlighed

  – Vi møder til aftalt tid

 • Ordentlighed

  – Vi overholder altid de aftaler vi indgår

 • Kvalitet

  – Vi sikrer altid at arbejdet lever op til de gældende regler og byggekrav.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave