Malerarbejde

Vi står klar med friske pensler og maling i høj kvalitet

Malerarbejde

Vi står klar med friske pensler og maling i høj kvalitet

Kompetent malerarbejde til din opgave

Vores malere har mange års erfaring i malerbranchen og har derfor oparbejdet en stor ekspertise inden for både indendørs og udendørs malerarbejde samt spartling og opsætning af filt. Med en lang række maleropgaver i bagagen, kan vi hurtigt og effektivt løse opgaver store som små. Uanset om du blot skal have malet vægge og lofter, eller du i forbindelse med en renovering har brug for en professionel maler til spartling af gips vægge og opsætning af filt, så står vi klar til at hjælpe dig. Hos os kan du få hjælp til følgende:

 • Maling af hus
 • Maling af lejlighed
 • Maling af træværk
 • Spartling
 • Opsætning af filt

Uanset om du skal have udført malerarbejde indendørs eller udendørs, så står vi klar til at løfte opgaven for dig. Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din kommende maleropgave.

Hos os er en aftale en aftale

Den gode kundeoplevelser er ikke kun baseret på godt håndværk. Det handler i høj grad også om kommunikation og service.

Vælger du at lade os stå for dit malerarbejde, så er du i trygge hænder. I NB Byggeentreprise kan du altid stole på, at vi holder hvad vi lover, og at arbejdet bliver udført i høj kvalitet og bliver leveret til aftalte tid og pris.

Få et tilbud på malerarbejde

Har du brug for en dygtig maler til din næste maleropgave, så tøv ikke. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Vi udarbejder altid et skræddersyet tilbud, således at du ender med en løsning, som passer til lige præcis dine behov.

Du kan kontakte os på telefon 31 15 81 35 eller ved at sende os en e-mail på nb@nb-byg.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

3 gode grunde til at vælge os

En aftale med NB Byggeentreprise er garanti for kvalitetshåndværk. Hver gang.

 • Punktlighed

  – Vi møder til aftalt tid

 • Ordentlighed

  – Vi overholder altid de aftaler vi indgår

 • Kvalitet

  – Vi sikrer altid at arbejdet lever op til de gældende regler og byggekrav.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave